Kuutiomedia ja kumppanit

Tuomas Jaakkola | Kuvaaja / Tuottaja / TJ

Perustin Kuutiomedia toiminimen vuonna 2006. Siitä lähtien olen työskennellyt erilaisissa videon ja median tehtävissä sekä tuotannoissa kuvaajana, kameraoperoijana, ohjaajana, tuottajana, leikkaajana ja valaisijana.

Syksyllä 2015 Kuutiomedia toiminimi kasvoi osakeyhtiöksi.

Kuutiomedian töiden lisäksi opetan myös videokursseja Sammon keskuslukion viestintälinjalla. Tampereen ammattikorkeakoulussa olen kouluttanut mm. monikamerakurssilla monikameran tekniikkaa sekä valokuvauksen perusteita. Teen myös tilauskoulutuksia. Asiakkaita ovat olleet mm. Viesti Ry, ProCom ja Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos.

Tuomas Jaakkola
tuomas.jaakkola@kuutiomedia.com
+358 40 58 68 447

Yhteistyökumppanit

Contum Oy
Framedia Oy | Valokuvauspalvelut
Muoto Desing
Petri Aarnio | Graafikko / Toimittaja
PopUp Media Oy | Digitaaliajan mainostoimisto
VeraVia Finland Oy

Freelancerit

Santtu Suvitaival | Kuvaaja / Värimäärittelijä

Audiovisuaalinen media ja erityisesti kuvaaminen on ollut lähellä sydäntäni jo siitä asti kun sain käteeni ensimmäisen oman kameran. Työllistyin alalla hyvin nopeasti jo ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen ja vuodesta 2008 eteenpäin olen työskennellyt eri tuotantoyhtiöille, yrityksille ja yksityisille tilaajille. Koulutukseltani olen medianomi (AMK).

Tällä hetkellä työskentelen omalla toiminimellä freelancerina eri tilaajille, pääasiallisesti kuvaajana sekä värimäärittelijänä. Aikaisempiin tuotantoihini on lukeutunut mm. televisio-ohjelmien teko (Inno, Pientä Pintaremonttia, Big Brother Suomi, Vuosia Nuoremmaksi) sekä eri mainosten, urheilutapahtumien ja dokumenttiprojektien parissa työskentely. Olen pitänyt myös mediakoulutuksia mm. opettajille nuorten Mediaskooppi-verkostossa sekä mediavarusmiehille Puolustusvoimilla.

Santtu Suvitaival
santtu.suvitaival@gmail.com
+358 50 35 36 004